Cesta domů

9:01

Ulicí procházela už po milionté, ale dnes měla špatný pocit. Většina lamp byla rozbitá a ty dvě, které fungovaly slabounce poblikávaly. Její kroky se ulicí hlasitě rozléhaly. Všechna okna byla již dávno zhasnutá.
Najednou na svém krku ucítila chladný kov.
„Klídek,” zašeptal jí hrubý hlas do ucha.
„Já si tu jen trochu pohraju, a pak tě možná nechám.” Vzpouzela se, dokud na svém stehně nepocítila, jak moc se útočníkovi její odpor líbí.
„Pokračuj, braň se,” řekl a přitiskl jí nůž k hrdlu větší silou. Chtěla ho nakopnout, ale jeho sevření bylo moc pevné. Litovala, že si nevzala kalhoty, z té klády, která se jí otírala o nohu jí bylo na zvracení. Rukou  začal pomalu přejíždět po těle. Začal na jejím břichu, ale téměř okamžitě se přesunul k prsům. Byla docela malá, což muže zklamalo. Ne však na dlouho. Stiskl jí bradavku tak silně až vyjekla. Na noze ucítila vlhkost a po tváři jí stekla první slza.
„Braň se,” zašeptal znovu a kousl jí do ucha.
„Pros,” dívka však mlčela a stála bez hnutí, neměla proti němu žádnou šanci a hodlala si zachovat aspoň kapku důstojnosti. Když mlčela, znovu jí zmáčkl její malinkou bradavku. Snažila se nekřičet, ale muž přidával na síle tak, že to nevydržela. Doufala, že jí někdo uslyší a zavolá pomoc, žádné z oken se však nerozsvěcovalo. 



Zajel jí rukou pod sukni a zjistil, že má kalhotky. Přehodil si nůž do druhé ruky a dívka se mu vytrhla. Neutekla však daleko, chytil jí za vlasy a přitáhl zpět.
„Jen se snaž, takhle se mi líbíš,” zašeptal a olízl jí tvář. Otřásla se odporem. Jedním řezem kalhotky sundal a svázal jimi její tenké ruce. Všiml si, že má krátké nehty s lakem, jehož barvu ve tmě nepoznal. Otočil si jí, aby na něj viděla.
„Otevři oči,” přikázal. Nechtělo se jí, ale když ucítila chlad nože na své bradavce, poslechla.
Muž byl o hlavu větší než ona, potlačila slzu a zvedla hlavu. Vypadal docela obyčejně, mohlo mu být tak třicet. Jediné, co na něm vybočovalo z průměru byla hluboká jizva táhnoucí se od levého oka až ke rtu. Cítila, jak se jí zvedá sukně až se jeho penis dotkl klitorisu. Polkla další vzlyknutí, ale když jí znovu olízl obličej slzu už neudržela. Zasmál se a za vlasy jí stáhl na kolena. Schoval nůž a chytil svůj penis, žena měla zavřené oči když ucítila jeho přirození na svých rtech, jak se jí pokouší dostat pusy.
Uhnula, ale on jí za vlasy přitáhl zpátky. Otíral se jí o rty, na kterých ji zůstávala jeho vlhkost. Z jeho pachu jí bylo špatně. Cukala sebou a snažila se mu vyhnout, čímž se muž očividně bavil.
Nakonec si přestal pohrávat a otevřel jí pusu svou, oproti jejímu obličeji obří, rukou a držel hlavu tak, aby už ucuknout nemohla. Nejprve jí přirazil hlavu jen částečně a už tak se začínala dusit, slzy už se ani nesnažila zadržovat. Pomalu si s ním v puse začala hrát jazykem, chtěla to mít rychle za sebou. Když už si na tempo jeho pohybů zvykla, najednou jí přirazil hlavu až nadoraz. Byl obrovský, cítila ho až v krku. Nemohla se nadechnout, přirážel jí hlavu rychleji a rychleji, slyšela jeho vzdechy, když už si myslela, že to bude mít za sebou, z pusy jí ho vyndal a usmál se.
„Takhle jednoduchý to mít nebudeš,” řekl když jí postavil zpět na nohy. Její obličej byl celý mokrý od slz a slin. Nožem sundal krátkou sukni, která už mu začínala překážet a dívka před ním stála nahá, jen ve vyhrnutém tričku.
Jeho penis trčel z kalhot a pulzoval vzrušením. I přes její malá prsa byla jednou z nejhezčích, které měl. Pod hladkou, světlou kůží se jí rýsovala žebra a byla celá oholená, s malým vyčuhujícím klitorisem.
Přitáhl si jí blíž, rukou přejížděl po její kundičce a až po chvíli do ní zajel jedním z prstů. Šlo to těžce, nechtěla ho tam pustit a musel bojovat se sevřenými svaly, ale o to krásnější pocit byl, když tam nakonec pronikl. Nechtěl jí ale moc roztáhnout a tak jí dráždil jen na kraji.
Nebránila se, a tak kousl dívku do bradavky tak silně až znovu vykřikla.
Vytáhl nůž a pomalu jeho špičkou přejížděl po tom krásném těle, dívka se třásla strachy. Postavil jí ke zdi a přiložil svůj penis k její suché kundičce. Vychutnával si chvíli před proniknutím a těšil se boj se sevřenými svaly.
Nechtěla ho, doufala, že mu bude stačit vykouření. Tak se snažila. Teď cítila, jak se k ní přibližuje a věděla, že už tomu neunikne. Když ucítila jeho přirození, jak se pomalu přibližuje s úmyslem do ní proniknout, nevydržela to a začala se vzpouzet. Trhala sebou, snažila se dostat ruce ze svých kalhotek, odstrkovala ho nohama. Pocítila, jak se zvětšuje, myslela si, že už to není ani možné. Začal do ní pomaličku pronikat.
Její tělo se pod ním svíjelo v marném pokusu uniknout a on si vychutnával každý okamžik. Zajížděl do ní pomalu, svírala se kolem něj jako ještě žádná jiná, cítil její teplo. Když pronikl o několik dalších centimetrů všiml si, že dívka začala vlhnout a její sevření sláblo. Trochu ho to zklamalo a tak jí zatáhl za vlasy a znovu se zakousl do její lahodné bradavky. Když začala křičet, vniknul do ní úplně. Vlasy pustil, chtěl vidět její slzy. Divoce přirážel, dívka byla vlhká čím dál tím víc, ale stále byla tak úzká, že se tam jeho devatenácticentimetrová kláda sotva vešla. Cítil, jak na něj přichází orgasmus, dívka vydala svůj první vzrušený vzdech. Vytáhl ho, srazil dívku na kolena a otevřel jí pusu. Jednou rukou se opíral o zeď a druhou se nad dívčiným obličejem honil, netrvalo to dlouho a začal jí pusu plnit svým orgasmem. Stříkal do ní půl minuty, neodvažovala se uhnout. Když konečně přestal, rychle jí rukou pusu zavřel a zacpal nos.
„Přece tu nebudeš dělat nepořádek,” řekl a čekal, až všechno spolyká. Když s ní skončil, ležela vyčerpáním na chodníku a pomalu oddechovala. Přesně jak měl rád.
Sundal jí tričko a rozvázal její ruce, všechno oblečení sbalil a začal se znovu honit.
Netrvalo dlouho a znovu, i když s menším silou jí postříkal vlasy.
Zapnul si poklopec a odešel.

You Might Also Like

0 komentářů

Popular Posts