Noční návštěva

6:08

Už téměř spala, když najednou z vedlejšího pokoje zaslechla zvuk rozbíjeného skla. Otevřela oči a vzpomněla si na strašidelnou historku, kterou jí večer vyprávěla Lenka. O nočním přízraku dávno zavražděného psychopata, který je po jejím domem pohřben. Prý ho zabila jedna z jeho obětí, když měl svou slabou chvilku a od té doby tu jeho duch straší a touží po pomstě. Obě se tomu tak vesele smály, teď tu ale byla Kori sama a třásla se strachy.
Když se dlouho žádný zvuk neozýval, pomyslela si, že se jí asi jen něco zdálo a znovu se uložila ke spánku.
Vzbudil ji dotyk. Vyděšeně si sedla a rozhlédla se po pokoji, který byl osvětlen pouze lampou z ulice. Místnost byla prázdná. Sáhla po svém starém mobilu, ale ať jeho tlačítka mačkala jak chtěla, jeho displej zůstával tmavý.
Pomalu se nadechla a snažila se přemýšlet racionálně.
Žádní duchové neexistují, opakovala si. 



Nikdo tu není rozhlížela se, ale pokoj vypadal jako vždy. Malá knihovnička vedle její postele a naproti se rýsoval obrys jejího starého kosmetického stolku. Sebrala všechnu svou odvahu a vstala. Cítila se jako malé dítě bojící se bubáka pod postelí. Udělala tři kroky, našlapovala potichu, jako kdyby jí mohl někdo slyšet. Zmáčkla vypínač. V pokoji byla stále tma.
To je v pohodě. Určitě jen nějaký výpadek. A mobil má vybitou baterku, přesvědčovala sama sebe. Ramínko košilky jí spadlo z ramene, ve svém strachu to však ani nezaznamenala. Rozhodla se, že se vrátí do postele a prostě usne, beztak se jí to určitě jen zdá. Sotva se otočila, shodil ji silný závan větru. Při pádu si poranila hlavu o hranu stolku. Byla při vědomí, ale natolik vyděšená, že se neodvažovala ani pohnout.
Knihy padaly ze svých polic a zrcadlo se pomalu otáčelo dokola, až najednou vítr utichl. Téměř ani nedýchala, chtěla se jen probudit.
Znovu na svém těle ucítila cizí dotyk. Ležela na studené podlaze a klepala se zimou i hrůzou. Kus jejího vědomí se jí stále snažil přesvědčit, že to co se děje rozhodně není realita, ale už mu nevěřila. Pokusila se vstát, ale neviditelná postava jí srazila zpět k zemi. Cítila, jak jsou její ruce přivazovány k posteli. Škubala sebou, ale proti věci neměla žádnou šanci.
Ani nepostřehla, kdy ztratila svou košilku. Nohy, které dosud křečovitě svírala, se začaly  pomalu roztahovat. Snaha o vzdor  byla podobně zoufalá, jako pokus vyhrát v páce nad Mount Everestem. Pěkně blbý srovnání napadlo jí. Cvičení sebeobrany trénovala spoustu let a  neměla nejmenší pochybnosti o tom, že by náhodného útočníka dostala jak nic. Ale kurzy s útočníky neviditelnými jaksi nepočítaly.
Vykřikla bolestí, na stehně se jí objevila rudá skvrna. Další ránu už čekala, ale ani tak se bolestnému vzdechu neubránila. Zatnula zuby a mezi nohami pocítila vlhkost. Vždycky bolest nesnášela, byla vystrašená téměř k smrti, ale přesto po neznámém útočníkovi nečekanou silou zatoužila. Veškerou svou vůli vynaložila na boj se svým vzrušením, ale nebylo jí to nic platné.
Na rtech ucítila příjemně hřejivý dotyk, aniž by si uvědomila co dělá, svá ústa pootevřela.
Ucítila, jak do nich útočník pomalu proniká a otevřela je úplně. Ve stejnou chvíli, kdy do úst plně pronikl, ucítila dotyk i na klitorisu. Zasténala pod vlnou vzrušení, která projela celým jejím tělem. Bradavky se na jejích vyvinutých prsou postavily do pozoru ve směsi vzrušení a zimy.
Věc jí jednu bradavku olízla a Kori se vzrušením celá prohnula.

Věc prudce zastrčila své chapadlo až do krku a současně s tím i do její promočené kundičky. Kori se dávila, ale přesto nedokázala odolat. Sama věci vycházela vstříc.
Zaslechla její vzdech, což Kori vzrušilo ještě víc. Věc začala přirážet rychlostí, které by ani nejvýkonnější vibrátor z její sbírky nestačil.

Kori ucítila, jak z ní vytéká horká tekutina. Ve stejný okamžik sladká šťáva zaplnila i její hrdlo. Sperma jí stékalo po tváři, i když se snažila spolykat každou jeho lahodnou kapku. 

Otevřela oči a tu věc, nebo spíše velkou změť chapadel, konečně spatřila. Dokonce jí ani nebyla odporná. Kori byla slastí bez sebe a na vzhledu jejího milence už příliš nezáleželo.Ucítila, jak jí věc opouští, sotva z ní však obě chapadla zmizela, hned její pusu i kundičku zaplnila další. Třetím se věc dotkla lehce jejího zadečku.
Kori se lekla, ale věc se odtáhla a tak se jí ulevilo. Ne na dlouho, protože v další vteřině jí do zadečku vjelo chapadlo celé.
Křičela a měla pocit, že věc její zadeček roztrhne. Ještě nikdy takovou věc nezkoušela, i když si s tou myšlenkou vždy po pár sklenkách vína pohrávala. Bolest netrvala dlouho. Vystřídal jí pocit naprosté extáze.
Ucítila, jak se jí další chapadlo obtáčí kolem štíhlých boků a přibližuje se k bradavce. Sotva se bradavky dotklo, Kori vykřikla v přicházejícím orgasmu, přirážela na chapadla veškerou svou silou. Věc ztuhlou bradavku stiskla a Kori ucítila jak jí zaplavuje dosud nepoznaná rozkoš. Sotva se po minutě přestala svíjet, věc z ní pomalu svá chapadla vyndala. 

Kori si nestačila ani vydechnout a hned ucítila, jak se do ní snaží věc proniknout znovu. Chapadlo, kterým se do ní snažila dostat teď bylo mnohem tlustší než předchozí.
Sotva se mu podařilo proniknout pár centimetrů, ucítila jak se do ní snaží dostat dalším. Zakňučela bolestí, protože i jedno samotné bylo příliš. Chapadla přirazila tak, až je pocítila ve svém břiše. Sama nevěděla jestli křičí bolestí nebo vzrušením,  její křik však brzy umlčelo obří chapadlo, které vjelo do jejího krku.

Modlila se, aby už příšera další velké chapadlo neměla, bála se o svůj zadeček. Sotva na to pomyslela, ucítila na na něm tlak. Moc se mu tam proniknout nedařilo. Tlak ustoupil a Kori vydechla úlevou. Dokud neucítila dvě menší chapadýlka, jak jí zadeček roztahují. Tlak znovu zesílil. Svíjela se a uhýbala i když předem věděla, že je jakýkoliv boj prohraný. Chapadlo se po pár centimetrech zarazilo, ale jenom proto, aby mohlo probourat její odpor silou. Malá chapadélka jí roztáhla ještě víc a obří chapadlo do ní jedním prudkým pohybem proniklo úplně celé. Vykřikla bolestí a ukápla jí první slza.
Chapadla už byla omotaná kolem jejích prsou a lehce přejížděla po bradavkách a další se jí jemně objalo kolem krku. 

Ucítila, jak se k ní dole věc přibližuje dalším chapadlem. Byla celá zaplněná a nedovedla si ani představit, jak by se jí tam další mohlo vejít, ale místo toho aby do ní proniklo se jí obtočilo kolem jejího vzrušením vystouplého klitorisu. Znovu vyjekla bolestí, chapadlo se o odhalený a citlivý klitoris rychle otíralo dokud nezaplnilo její klitoris i břicho svou tekutinou.
Celé tělo jí hořelo bolestí, ale ta jí začala znovu vzrušovat. V jejím těle se zmítalo pět obřích chapadel a Kori jen ležela a vychutnávala si každý jejich pohyb. Přála si, aby to nikdy neskončilo.
Každé chapadlo které v ní bylo přiráželo jiným  tempem a často svou rychlost měnila. Kori cítila, jak na ní přichází další orgasmus. Vzepjala se proti chapadlům a ucítila, jak jí z kundičky vytéká proud její vlastní tekutiny. Orgasmus jí tentokrát zabral celé dvě minuty, ale chapadla ani na okamžik přirážet nepřestala. Kori už byla úplně vyčerpaná když pocítila, jak se v ní chapadla zvětšují. Zorničky se jí rozšířily hrůzou, na něco takového rozhodně nebyla připravená. Chapadla zdvihla její tělo do vzduchu a přirážela tak, až Kori na okamžik ztratila vědomí.
Probraly jí vzdechy stvoření, jehož chapadla akorát začala pulzovat. Viděla, jak jimi protéká tekutina, která pomalu plnila celé její tělo. Jeho sperma bylo výtečné, snažila se spolykat každou kapičku. Když se v ní věc vzepjala k poslednímu výstřiku, i Kira začala sténat vzrušením, sevřela své svaly, aby z ní chapadla nemohla uniknout. Ta naposledy veškerou svou silou přirazila. Její klitoris zalilo známé teplo a začal se rychle svírat v síle dalšího orgasmu, při kterém z ní všechna chapadla pomalu vyjela.
Sotva z ní zmizelo poslední chapadlo a ještě před tím, než se její klitoris uklidnil upadla uprostřed záplavy jejich tekutin do hlubokého spánku.
Převalovala se v posteli, ale oči se jí ještě otvírat nechtělo. Postel byla však nějaká tvrdá. A mokrá. Celé tělo měla rozbolavěné, napadlo jí, že musela nějak divně ležet. Naposledy se převalila na druhý bok a otevřela oči. Věci byly rozházeny po celém pokoji a sama byla nahá na podlaze a celá ulepená od tekutiny, ve které celý den prospala. Vzpomněla si na svůj noční zážitek. Tak přeci jen to nebyl sen, pomyslela si. Zalilo jí teplo, vycházející od klitorisu a stud. Tohle teda Lence vyprávět nebudu, řekla si a šla se umýt.




You Might Also Like

1 komentářů

  1. Mas super poviedky. Cital som uz styri a rozhodne planujem precitat vsetky.
    Nasiel som aj jednu chybu v jednej vete namiesto Kori ma meno Kira. :)

    OdpovědětVymazat

Popular Posts