Těžký den

21:58

Zamyšleně hleděla do zrcadla a rozčesávala své dlouhé vlasy, temnější než noc. Po tváři jí stékala jediná slza. V zrcadle si prohlížela svou krásnou, pravidelnou tvář, s jedinou pihou pod levým okem, jejíž krásu hyzdily pouze tři nadbytečné brady. Naposledy svou hřívu projela hřebenem a svázala ji do obyčejného copu, jak bylo jejím zvykem. Svou slzu zamáčkla a na tvář si místo ní nasadila obvyklý úsměv. Ještě si svou buclatou tvářičku přepudrovala a vyrazila zkontrolovat své holky. Její dům byl rozlehlý. V očích stráží to byl obyčejný hostinec, ale návštěvníci z daleka v něm nacházeli i jiná potěšení, než zkyslé víno a pečínku, která koření ani nespatřila. Stavení vypadalo na první pohled běžně, nové návštěvníky mohly zarazit jen zvláštní, rozlehlé dveře, které byly upraveny potřebám majitelky, takže připomínaly spíše malá vrata.

Sotva otevřela dveře svého pokoje, už slyšela ten jejich rozpustilý smích. Nikdy to nechápala. žádná z dívek k ní ještě nepřišla s pláčem a s touhou po svobodě. Každá do poslední ji vždy poslechla na slovo. Ach, jak moc je Sirani nesnášela. Otevřela dveře jejich pokoje a smích ustal, ale jen na jediný okamžik. S falešným úsměvem si prohlížela to klubko krásných, téměř nahých dívek. Bylo jich spousty v různém věku, nejstarší z nich měla brzy oslavit svůj třicátý rok. Všechny kromě jedné byly bledounké, jako první jarní sněženky, a každá z nich vypadala nevinně jako ta nejsladší panna.
Ale panna z nich byla jediná a Sirani už se těšila na peníze, které by jí dnes mohla s trochou štěstí přinést. Potřebovala ji prodat alespoň za sto zlatých.
„Miro,” řekla Sirani a zapálila si doutník. Dívka, stále ještě rozdováněná, k ní zvedla svůj pohled. Snažila se v něm nezanechat ani stopu po strachu, který sevřel její vnitřnosti v okamžiku, kdy Matka její jméno vyslovila.
„Pojď se mnou,” pokračovala Sirani tím úplně nejsladším hlasem, který dovedla vykouzlit. Ostatní dívky utichly a začaly po sobě nervózně pokukovat. Mira se zvedla. Přikrývka, ve které byla zahalená z ní pomalu sklouzla. Chtěla se pro ní ohnout a znovu se zakrýt, ale Sirani ji zastavila.
„Hned,” přikázala. Dívka se dala do pomalé a ladné chůze, kterou se v domě učila poslední čtyři roky. Sirani si ji nespokojeně prohlížela. Mira už byla stará, její prsa byla příliš zřetelná a také byla příliš štíhlá. Sirani na okamžik zmizel její nacvičený úsměv a jedna z tmavovlasých dívek cosi špitla druhé do ucha.
„Copak jsi jí to říkala?” zeptala se s pohledem upřeným k tmavovlásce. Ta jen špitla omluvu a upřela svůj pohled do země.
„Od kdy před sebou máme tajnosti?” Sirani si potáhla z doutníku, a prohlížela si jí. Lia, vždycky dělala jen samé problémy. Jednou se dokonce pokusila utéct, ale v posteli byla divoká a vypadala sotva na osmnáct, ač jí bylo dávno přes dvacet. Zákazníci za ni byli ochotni platit téměř jako za neposkvrněnou a tak si ji Sirani nechávala, ale už s ní ztrácela nervy.
„Jen jsem říkala, jak Miře závidím její první noc,” zalhala Lia s pohledem stále upřeným k podlaze. Cítila na sobě upřený pohled Matky a nejraději by si ukousla jazyk. Proč jsem jen nemohla mlčet, zoufala si.
„No co je, bavte se, ještě máte celé odpoledne. Koukejte být připravené, dnes nás čeká velká noc,” Sirani se rozhodla.
„Ty obzvlášť, Lio,” řekla a její úsměv v tom okamžiku nebyl ani trochu předstíraný.

Určitě jsi panna?” zeptala se Sirani, když s Mirou kráčely zpět do jejího pokoje.
„Ano Matko,” špitla dívka v odpověď. Sirani se zastavila a postavila si dívku proti sobě, aby si ji mohla pořádně prohlédnout. Vzala jedno její prso do ruky a slabě ho sevřela, ještě bylo malé, ale očekávala, že se dívka vyvine nejlépe ze všech, které kdy Sirani ve svém domě měla. Po té se dala znovu do chůze.
„Seš si jistá, že do tebe nikdo nestrčil ani prst? Při lekcích nebo při těch vašich hrách. Vzpomínej dobře, je to důležité.”
„Ne. I když vlastně...”
„Co?” přerušila ji Matka a Mira si všimla, že její úsměv zmizel úplně.
„Nesmíš se na ní zlobit,” Mira téměř brečela.
„Bylo to jenom jednou, a myslím, že to ani neudělala schválně,” řekla.
„Tak už to ze sebe konečně vysyp,” řekla Matka tak naštvaně, jak ji Mira za svůj život ještě neviděla.
„Jen jednou mi Lia strčila prst do zadečku. Jen na chvíli a jen jeden,” dostala ze sebe Mira mezi vzlyky a zčervenala. I když v domě prožila téměř celý život, nemluvila o takových věcech ráda. Sirani se znovu usmála.
„No dobře, to nevadí. Hlavně už přestaň brečet,” řekla a vyndala odkudsi ze svých složitých šatů kapesník, kterým Miře otřela slzy. Do večera naštěstí zbýval času dostatek a tak si nemusela dělat s jejím opuchlým obličejem starosti. A od zítřka už Lia problémy dělat nebude. Sirani byla spokojená a v duchu už přepočítávala zlaťáky, které si dnes vydělá.

Mira se Sirani strávily odpoledne přípravami, Mira si užívala vařící lázně a veškeré péče, kterou Matka poskytovala jen sobě a těm svým dcerám, které jí přinášeli nejvíce zlata. A výjimečně také šlechticům se speciálními úchylkami. Několik služebných se staralo o její veškeré pohodlí. Jedna jí rozčesávala vlasy, druhá jí napudrovala celé tělo zvláštním práškem, vzbuzujícím touhu. Když služebná přejížděla po jejím klitorisu, Mira sebou cukla. Matka ji celou dobu pozorovala svým bodavým pohledem, před kterým by Mira nejraději utekla na druhý konec světa.
„Už jsi měla orgasmus?” zeptala se Matka do ticha, zrovna když přišla další služebná, tentokrát s krémem, který voněl po exotických květinách. Mira zavrtěla hlavou.
„Dobře,” řekla Sirani.
„Pokud budeš mít štěstí, poznáš ho večer. A pokud ne, a vyděláš mi dost peněz, postará se o to některá ze služebných. Vybereš si.”
„Děkuji, Matko,” odpověděla Mira se sklopeným pohledem.
„A pokud na tebe uslyším jedinou stížnost... No, určitě neuslyším.” Sirani zahodila ten den už svůj desátý doutník, a z lázní odešla. Musela se na večer sama připravit.

Když byla Sirani s dívkou, na kterou dnes čekala první noc z doslechu, začaly si šeptat. Dohadovaly se, kdo Miru asi koupí a vyprávěly si pohádky o tom, že to bude určitě nějaký princ, který se do ní zamiluje, zabije Matku a všechny je odveze na svůj zámek. Šepotání pomalu přešlo do smíchu a nakonec se dívky znovu válely zapletená jedna v druhé, a poznávaly svá těla ze všech možných úhlů.
Jen Lia se dnes výjimečně radovánek s ostatními neúčastnila, pohled, který na ní Matka upírala a její slova ty obzvlášť, Lio na ní ulpívaly a bavit se s ostatními nedokázala.
Smutně pozorovala proplétající se těla jednadvaceti mladých dívek. Ze svého místa, které bylo určeno jen nejlepším zákazníkům, měla výhled na celou místnost, a tak viděla téměř každý detail. Celou místností se rozléhaly slastné vzduchy a jedinou voňavkou, která byla v pokoji cítit, byl sex. Viděla, jak v jedné dívce mizí téměř celá ruka, prohýbala se až do doby, než začala stříkat, jako dlouhé dny neuspokojený muž. Když se konečně přestala prohýbat ve vlnách vzrušení, jala se dívce, která ji udělala, její laskavost vrátit.
Lia viděla také všechny zuby, vášnivě se zakusující do bradavek a jazyky, kroužící kolem klitorisů a mizící ve zmáčených kundičkách. Některé si dokonce hrály i se svými zadečky, v jednom akorát viděla mizet celé čtyři prsty. To jí nikdy nešlo, během lekcí dokázala do zadečku přijmout dívčí, štíhlé prsty maximálně dva, ale její zákazníci to po ní naštěstí nikdy nevyžadovali. Několik dívek najednou vzdychalo v hromadných orgasmech, ale i když už se musela udělat každá alespoň dvakrát, stále pokračovaly.
„Pojď k nám,” zavolala jedna z dívek a natáhla k Lie ruku. Lia se na ní jen smutně podívala, a tak zrzavá dívka, Landra, odsunula tu, která akorát jazykem prozkoumávala každé zákoutí její kundičky. Kousla jí do bradavky a omluvně se na ní usmála. Přišla k Lie a roztáhla jej
í nohy. Dotka se Liina klitorisu.
„Ale ty jsi úplně suchá?” zeptala se Landra, s náznakem údivu ve svém tichém hlase. Lia pokrčila rameny. Dívka jí roztáhla nohy ještě víc a pomalu se přibližovala ke klitorisu jazykem, ale než se ho stihla dotknout, vyrušil je zvon, vyzývající k přípravám na večer.

Mira byla nervózní. Ze svých lekcí a z řečí ostatních věděla, co jí čeká. A Matka by určitě nedopustila, aby se jí hned první večer něco stalo. Byla oblečena ve svých nejlepších šatech, které ukrývaly co nejvíce z jejích prsou, a voněla směsí sexu a exotiky. Matka jí kladla na srdce, že je její nezkušenost v pořádku, že po tom muži touží, a zaplatí za ní více zlata, než kdy v životě uvidí, ale přesto si Mira opakovala všechny zásady o uspokojování mužů, které se za ta léta naučila. Hlavní místnost byla ještě prázdná, dnešní večer byl speciální a Matka to s městskou stráží zařídila tak, aby se o odhalení svého veřejného tajemství nemusela obávat. Dívky se pomalu scházely do místnosti, ve které dnes bylo postaveno provizorní pódium. Když se sešly všechny Mira si je prohlížela jednu po druhé. Všechny byly tak zkušené, jak by mohl chtít někdo zrovna jí? Bylo jich přibližně padesát, Mira rozeznávala jen ty, se kterými sdílela pokoj a služky, které ji opečovávaly v lázních. Její spolubydlící byly všechny oblečené v jemných, poloprůhledných košilkách, které jim splývaly do půli stehen. Několik žen, které Mira nepoznávala, bylo oblečeno do klasických šatů, podobných těm, co nosila Matka. Služebné z lázní, stejně jako zbytek ostatních žen, byly úplně nahé. Blízko u pódia se nacházel pult, za kterým stál odporný muž, mohlo mu být padesát, a byl snad větší než Matka. Když si všiml, že ho Mira pozoruje, ošklivě se na ní zašklebil a ona se otřásla. Doufala, že ji podobný muž nikdy nedostane.

Sirani přišla do místnosti jako poslední, v doprovodu několika mužů, podobně ošklivých jako ten za pultem. Ti rozestavěli kusy nábytku, které s sebou přinesli a Matka přejížděla po dívkách pomalým pohledem až nakonec ukázala na jednu ze služek, které se odpoledne staraly o Miru. V jejích očích se objevila nevyslovená prosba, ale jeden z těch mužů jí popadl a s potěšením zavřel do pranýře, který před okamžikem připravil. Matka si pomalu prohlížela ostatní, většina z nich uhýbala pohledem, ale příliš platné jim to nebylo. Sirani vybrala tři další, které se ke služebné připojily.
Když byla tato první povinnost za ní, s úsměvem se obrátila k Miře.
„Těšíš se?” zeptala se.
„Ano Matko,” odpověděla Mira a Sirani se zasmála.
„Pěkně se ti klepe hlásek, jen tak dál. Pojď se mnou,” řekla a vzala jí za ruku. Vystoupala s ní po dvou schůdcích na pódium a postavila ji doprostřed.
„Tak, tady zůstaneš. A tvař se...” prohlédla si její vyděšený obličej.
„Jo, přesně takhle,” chrochtavě se zasmála a odešla rozdávat další povinnosti. Mira zděšeně pozorovala, jak muži přivazují plačící dívky, které nemohly být o moc starší než ona ke zdem, kde měly strávit večer jako živé ozdoby.
Některé klečely na všech čtyřech poblíž židlí. Ty, co byly oblečené podobně jako Matka popíjely tmavé pití a pohledem na vyděšené děvky se dobře bavily.
„Tohle jsme tu s touhle várkou ještě neměli,” zaslechla Matčin chraplavý hlas a smích jedné z cizích žen.
„Nojo, poslední válka skončila před třiceti lety, to tyhle kuřata ještě ani neexistovaly,” odpověděla další.
„Á, moje krásná a sladká Lia, jak jsem na tebe mohla jen zapomenout?” spustila Sirani medovým hlasem.
„Ty jsi dneska krásná,” řekla. A taky že byla. Její světle modré šaty byly téměř neviditelné, oči měla zvýrazněné tou nejvzácnější černí a rty rudé jako krev. Matka ji přátelsky postavila vedle Miry a její nádherné šaty roztrhla.
„Takhle se jim budeš líbit víc,” ušklíbla se. Za ní se ozval smích.
„Koukejte se snažit,” řekla ještě a odešla.

Zanedlouho po té, co Sirani rozdala poslední příkazy se začaly ozývat zvuky kopyt, kovu a hlasitý smích. Dveře se rozrazily a dovnitř začaly proudit davy mužů všeho věku, postavení i vzhledu. Mira si nejvíc ze všeho přála schoulit se do malého klubíčka, nebo být alespoň neviditelná, ale stála vzpřímeně a usmívala se na každého, kdo o ni třeba jen zavadil pohledem. Hostinec byl nacpaný k prasknutí během jediného okamžiku. Mira se pokoušela muže počítat, ale když už se podruhé zasekla u sto osmdesáti, tak svou snahu vzdala.

Netrvalo to příliš dlouho a první z mužů se začali zmocňovat služebné, která byla upevněna k pranýři jako první. Mira se nedivila, byla to krásná dívka, vybrala si ji pro svůj slibovaný první orgasmus. Mezi prvními odvážlivci byli  zrovna ti nejodpornější. Mira od toho pohledu nemohla odtrhnout oči. Během necelých pěti minut už se na ní střídal šestý muž a pod pranýřem se pomalu tvořila loužička. U všech dívek, které byly přivázané k pranýřům se pomalu tvořily fronty a muži začínali využívat i jejich úst a zadečků. Mira byla ráda, že nevidí dívkám do obličeje, jejich bolestné výkřiky byly slyšet i přes hluk, který musel doléhat až na druhý konec města. Mira však trochu sobecky doufala, že když se uspokojí na nich, tak třeba pro ní zbude někdo hodný a pohledný. Lia se jí pokusila něco pošeptat, ale Mira neslyšela ani slovo. A možná slyšet ani nechtěla.

Zábava pokračovala dlouhé hodiny, muži byli veselejší a už jim nestačily pouze dívky, přivázané k pranýřům, ale brali si i ty, které byly určeny jako podložky pod nohy. Někteří se sápali i po dívkách, které zdobily zdi. Když byla zábava na svém vrcholu, ozval se zvon a Sirani vystoupila k dívkám na pódium.
„Blahopřeji vám k vašemu vítězství a doufám, že se dobře bavíte,” začala svůj projev.
„Pokud jste všichni spokojení a nic vám nechybí, zlatý hřeb dnešního večera může začít,” řekla a rozmáchlým gestem ukázala na pět dívek s Mirou uprostřed.
„Kromě hostiny jsem pro vás dnes připravila dražbu těch největších pokladů a těch nejkrásnějších kundiček z celého našeho i všech ostatních královstvích,” přerušil ji jásot.
„Jedna noc s Iriou je vzpomínka, kterou si každý muž uchovává až do smrti. Čerstvých osmnáct, než přišla k nám, byla princeznou Aronského království, muži jezdili celé měsíce, jen aby mohli spatřit její oči a vy uvidíte nejen ty,” provolávala jako stará bába na tržišti.
„Můžete ji dostat za pouhých dvacet zlatých!”
Iria byla jednou z dívek, se kterými Mira sdílela pokoj a tak  věděla, že vše co Matka říká, je pravdou. Na noc s Iriou se zapomenout nedalo, dokonce i v pokojích často docházelo k potyčkám o její společnost. Její kůže byla bronzově opálená, a říkalo se, že mnohé muže dovedla přivést k vyvrcholení jen jediným pohybem. Muži se mohli v nabídkách přetrhnout, a když se otočila a ohnula se akorát tak, aby její košilka odkryla opravdu vše, nabídky se zastavily až u osmdesáti zlatých. Muž, který noc s ní vyhrál nikterak nevybočoval z průměru a Mira si pomyslela, že takový by jí úplně stačil.
Když za ní muž zaplatil, Matka začala vychvalovat další, až se konečně zbývala jen Lia a Mira. Mira už od stálého úsměvu dostávala křeč v tváři, a měla hrozný strach. Všichni vypadali tak hrozivě.
„A tady máme předposlední. Nádhernou Liu, je divoká jak lvice a zvládne vyplnit úplně každé přání,” říkala Matka s nepřehlédnutelným důrazem na „úplně,” a Mira si všimla, jak Lie její nucený úsměv povadl.
Muži se po sobě trochu nervózně podívali.
„Dnes máte jedinečnou a neopakovatelnou příležitost vyplnit si s Liou každý váš sen a každou utajenou touhu. Tato krásná, sotva dvacetiletá dívka necouvne před ničím. Vyvolávací cena je osmnáct zlatých. A pokud budete spokojeni - což zaručuji, za dvojnásobek konečné částky vám tento nádherný poklad může zůstat na vždy.”
K nabídce se chvíli nikdo neměl, muži po sobě pokukovali, jako kdyby se snad báli. Ale nakonec zvedl ruku první a pak se přidalo deset dalších, kteří se překřikovali, až se nakonec Liina cena vyšplhala na sto padesát šest zlatých. Sirani se neudržela a na okamžik se vítězoslavně rozesmála.
„A nakonec to nejlepší. Mira. Jen se na ní sami podívejte. Mira nikdy nepoznala žádného muže a dnes konečně zatoužila poznat, jaké to je být opravodovou ženou? Pomůžete jí? Její vyvolávací cena je pouhých padesát zlatých, za takovou cenu nedostanete pannu dokonce ani u divochů,” Miru však nebylo potřeba prodávat, muži se začali překřikovat hned v momentě, kdy uslyšeli, že je pannou.
Těkala pohledem z jednoho na druhého a málem se dala do pláče. Sice opravdového prince nečekala, ale muži, kteří se o ni přetahovali, byli přímo jako z jejích nejhorších snů. Ani jeden z nich nevypadal jako urozený šlechtic, i když podle toho, jaké částky za její tělo Matce nabízeli, museli být snad bohatší než král.
„Pět set šedesát,” prohlásil nakonec ten samý muž, který si koupil noc s Liou a všichni ostatní utichli. Matka rychle zamrkala a kývla, aby si to náhodou nerozmyslel.
„Stejné podmínky jako s ní?” kývl muž směrem k Lie.
„Cokoliv?” zeptal se. Matka už chtěla odmítnout, ale muž nabídl osm set. V tu chvíli by mu snad Sirani dovolila zabít Miru na místě. Bez přemýšlení si vzala peníze, povzbudivě se na své dívky usmála a dražbu ukončila.
„Vy, na které se žádná z našich nejdražších nedostala, nezoufejte. Máme tu ještě téměř padesát dívek, které mohou být vaše za pouhých deset zlatých, v případě zvláštních potřeb je cena dohodou. Prosím, užijte si večer a nabídněte si jednu z našich dívek, které jsou tu připraveny jen pro vás,” řekla a společně s naplněnou pokladnou odešla přepočítávat zlaťáky.

Muži pomalu odcházeli s vydraženými dívkami do soukromých místností a ti, na které se nedostalo, dále popíjeli, nebo vybírali mezi ostatními a užívali si s těmi, které jim Sirani nabídla zadarmo. Veřejné dívky už nevydávaly ani bolestné vzdechy, jen odevzdaně nastavovali to, co po nich bylo žádáno.

„Třeba bude chtít jen koukat, jak se lížeme,” zašeptala jí Lia, když nikdo nekoukal.
„Takový jsou taky. Neboj se,” snažila se rozklepanou dívku utěšovat, ale nezdálo se, že by to pomáhalo.
„Proto by určitě platil tolik,” popotáhla Mira
„Pšššt, uvidíš, že to nebude tak zlé.”
Sotva to Lia dořekla, muž vystoupal na pódium, na kterém už byly jen ony dvě a začal si je prohlížet pohledem, ze kterého se Mira rozklepala ještě víc.
Zvedl její bradu a přinutil ji podívat se mu do očí.
„Bojíš se?” zašeptal jí do ucha. Mira přikývla.
„To je dobře,” ušklíbl se.
„Zaveďte mě do pokoje,” přikázal jim. Mira pohlédla na dívky přivázané k pranýři, kterým odevšad kapalo sperma i jejich vlastní tekutiny a pomyslela si, že by na tom mohla být hůř.

Ale to ještě nevěděla, co jí čeká.

Když ho dovedly do pokoje, začaly ho společně svlékat. Mira si představovala, že je to zase jen cvičení, když mu sahala do kalhot, aby vytáhla jeho mužství. On je však od sebe odstrčil a sehnul se ke své brašně. Vytáhl několik provazů, které hodil po Lie a přikázal jí, aby Miru přivázala k posteli. Mira se snažila bránit a po tvářích jí stékaly slzy, ale Lia už byla dost zkušená na to, aby věděla, že se rozkazům neodporuje.
„Dej jí pod hlavu polštář, ať vidí, co s ní provedu. Předvedu jí to hezky pomalu na tobě,” řekl a Lia ho poslechla. Svlékl si svou košili, která byla ještě teď cítit pachem bitvy a nacpal jí Lie do pusy.
„Přece nebudeme rušit ostatní,” šeptal. Obě dívky měly oči rozšířené hrůzou a Mira stále plakala.
„Zaplatil jsem za vás draze, doufám, že za to stojíte,” říkal a trhal z Lii poslední zbytky jejích šatů.
„Co jí chcete udělat,” vzlykala Mira. Muž odtrhl pohled od Liiných půvabů.
„Tebe tu neučili mlčet? Chceš taky roubík?” zeptal se a Mira rychle zavrtěla hlavou. Když už byl pohledem u ní, pořádně si jí prohlédl.
„Ty opravdu jsi panna,” řekl udiveně.
„Ano vzácný pane,” odpověděla bázlivě, jak jí její starší sestry učily. Muž jí rozvázal jednu ruku a strčil si jí do kalhot. Mira nejprve ucukla, ale se ulevilo, na dotek se nezdál tak velký. Sotva na to však pomyslela, začal jí v ruce růst. Znovu sebou cukla, na lekcích cvičili jen na připravených, dřevěných napodobeninách. Ještě teď jí bolely dlaně, když si vzpomněla na všechny třísky, ke kterým během lekcí přišla, ale obávala se, že teď bude bolest větší, než od zaražené třísky. Když si muž kalhoty sundal, ještě stále rostl. Jeho penis byl skoro tak velký, jako celé její předloktí. Takhle velké modely na cvičení neměli. Mira si ho prohlížela a muž se kochal strachem, který v ní ten pohled vyvolával.
„Kam ho budeš chtít jako první?” zeptal se a přejížděl prstem nejdřív po zadečku, pak zastrčil jen na pár centimetrů do její strachy sevřené kundičky a nakonec si ho od ní nechal olízat.
Cvičení, cvičení opakovala si v duchu.
Něžně přejížděl po jejím těle až si říkala, že se nakonec strachovala zbytečně, že je třeba doopravdy hodný, když do ní celé své mužství vrazil. Vykřikla bolestí a do očí se jí navalily záplavy slz. Snažila se své slzy skrývat a otáčela se, aby na její tvář neviděl, ale muž jí chytil obličej do ruky a nutil jí dívat se mu přímo do očí. Byla tak nádherně teplá a tak úzká, svírala se kolem jeho penisu, jako by ho už nikdy nechtěla pustit. Vyděšený výraz a bolest v jejích očích ho přiváděl na pokraj šílenství, chvíli v ní zůstával jen tak a nakonec ho vytáhl skoro až na kraj. Líbilo se mu pozorovat úlevu v těch velkých, nevinných očích, ale ještě více se mu líbil nový nával zděšení, když svůj penis vrazil zpět ještě s větší silou. Přirážel jen krátce a hned jí začal plnit svým horkým semenem.

Lia pozorovala tu scénu a bolelo jí, že zrovna Mira musí mít své poprvé tak hrozné. Byla to krásná dívka a tak hodná.
„Rozvaž jí,” zavrčel muž k Lie, když se z Miry konečně odvalil.
„Nemyslete si, že z toho vyváznete tak snadno. Zítra si vás vezmu sebou. Postarej se o ní, olízej to zní a ať o vás do rána nevím,” přikázal a usnul.

You Might Also Like

1 komentářů

  1. Best Casino in Reno, NV Hotels - Mapyro
    Best Casino in Reno, NV Hotels. 제주도 출장안마 Casino, Hotel, 순천 출장샵 Lodging, Casinos, Hotels. 통영 출장마사지 Find your ideal location with 상주 출장샵 Mapyro, 제천 출장안마 the home for driving directions!

    OdpovědětVymazat

Popular Posts