Oslavy léta

20:43

Nemohl spát. Viděl ji před sebou pokaždé, když zavřel oči. Byla to jen obyčejná lidská dívka, stejná jako všechny ostatní, ale od chvíle co ji spatřil, nedokázal myslet na nic jiného, než na její růžovou bradavku, která ji vyklouzla zrovna když svým panstvím výjimečně procházel.
Už to bylo dlouho, co si naposledy vzal lidskou ženu. A sobě rovnou neměl tak dlouho, že si téměř nepamatoval jejich vzhled. Už to bylo tak dávno, co ho tu nechali.






Musel ji mít. Musel se zbavit toho přetlaku, který mu působila zdaleka ne jen v hlavě. Zítra bude mít šanci. Oslavy léta byly známy především proto, že si je druhý den nikdo nepamatoval, nebo o nich nemluvil.
Lidé při nich nosily legrační masky, které snad měly představovat jeho. Nikdy se nedokázal rozhodnout zda se smát nebo je ze svého panství všechny smést.
„Zítra,” zašeptal a zavřel oči.


Byla radostí bez sebe, už si vyzkoušela třetí masku a sahala po čtvrté. Zatím byly všechny zklamáním, ani zdaleka se nepodobaly nádherným kouskům z jejích představ.
Už od doby co uměla chodit se nemohla svých prvních oslav dočkat . Byl to jediný den v roce, kdy si vesničané mohli odpočinout od tvrdé práce, tančit, zpívat a pít ten hnědý nápoj, po kterém byli tak veselí.
Konečně se rozhodla! Maska byla tak nádherná, jako by k těm ostatním ani nepatřila. Hedvábné šaty s neslušně velkým rozparkem byly doplněny bílou rouškou se zlatým lemem. Přesně takové, jaké si pro svou první oslavu vysnila!


Žár ohně byl cítit už pár metrů za vesnicí. Žaludek se jí svíral vzrušením i napětím. Když dorazila, stočilo se k ní pár pohledů, ale většina vesničanů se bavila mezi sebou, popíjela a někteří už začali falešně pobrukovat útržky starých odrhovaček. Ze skupinek se ozýval veselý smích. Stála tam úplně sama. Nikdo ji nevyzval k tanci ani nenabídl osvěžení. Připadala si jako neviditelná.


„Můžu vás požádat o tanec?” zeptal se cizí hlas. Rozhlédla se, ale nikoho nespatřila. Slabý závan větru ji pohladil po tváři. Cítila se trochu jako blázen, ale udělala zdvořilé pukrle a přikývla. Vítr odhrnul její kaštanové vlasy stranou a odhalil tak její dlouhý krk.
Slyšela a cítila, jak se rozparek na jejích šatech trhá. Vykřikla.
„Víš kdo jsem?” zeptal se vítr a ona zavrtěla hlavou. Roztržené šaty jí sklouzly ke kotníkům a odhalily tak její štíhlé tělo, růžové bradavky měla ztrvdlé nervozitou a měla zvláštní nutkání sáhnout si mezi nohy a utišit ten pocit, který ji dole spaloval. Stála úplně nahá jen pár metrů od veselého davu, každý si ji mohl prohlédnout, ale žádný z nich se neotočil.


Chtěl si s ní hrát, trápit ji stíny a šepotem, ale jeho touha byla příliš silná. Povalil ji na zem a zrušil své maskovací pole. Dívka vykřikla.
„Už víš kdo jsem?” zeptal se. Němě přikývla. Její zděšení bylo téměř hmatatelné.


Lidé už v něj přestávali věřit, ale ona nikdy. Příběhy její matky o kouzelném zachránci, který vesnici osvobodil od nadvlády otrokářů a od té doby nad nimi bdí ji provázely celý život. Vždy snila o tom, že pro ni tajemný zachránce přijde a osvobodí ji od hrubých vesnických mužů, i od hrozné rutiny, která provázela každý její den. Nikdy si ho však nepředstavovala takto.


Už nemohl čekat. Dívka se třásla strachy a on sám vzrušením. Obtočil svůj jazyk kolem její ztvrdlé bradavky a prudce vrazil jedno z tenčích chapadel do nepřipravené kundičky. Vykřikla, na což zareagoval mohutným výstřikem. Jeho semeno ji stékalo po nohou, vytáhl uspokojené chapadlo a přesunul ho na druhou bradavku. Vychutnával si chuť narůžovělých tvrdých hrbolků na dívčině těle, ale ještě než z ní vytekla všechna jeho tekutina, našel si do ní cestu dalším chapadlem. Bylo široké jako mužská ruka. Přejel jím po dívčině klitorisu a chapadlo se zvětšilo. Její kundička byla celá vlhká. Tak už na lidské dívky jeho semeno působilo. Druhé chapadlo do ní zasouval pomaleji, už tolik nespěchal. Pronikl několik centimetrů a znovu se zvětšil. Neuvědomoval si, jak moc mu ten pocit sházel. Vrazil do ní chapadlo tak prudce, že znovu vykřikla. Po tváři ji stékla slza. Jeho ostatní chapadla tvrdla a rostla každým přírazem. Vzpomněl si na to, jak krásné to je, když jsou uspokojena všechna najednou. Něco takového nezažil od doby, kdy ho opustili. Dívka se pod ním svíjela, křičela napůl vzrušením a napůl bolestí.
Ne, nedokázal to vydržet. Jazyk se přesunul na její klitoris a vrazil do ní další chapadlo. Zvuky oslavy tlumily její křik, ale stejně by ji nikdo neslyšel. Tvor se prohnul vzrušením. Jedním chapadlem ji sevřel kolem krku a ohnul její hlavu tak, aby mohl další tři chapadla vsunout přímo jejího uzoučkého krku. Cítil, jak na jedno z chapadel v její kundičce přichází orgasmus a rychle ho vytáhl. Chtěl si ji vychutnat pořádně. Místo něj do ní však okamžitě zasunul dvě nová. Stále zbývalo jedno. Už tak dlouho nezažil úplné uspokojení... Vrazil poslední chapadlo do jejího zadečku. Oči se jí rozšířily, avšak vykřiknout nemohla.


Tančili v objetí, propojeni jako doma. Ani jedno chapadlo tentokrát nezůstalo neukojené. Nikdy si takhle lidskou ženu ještě nevzal. Přirážel všemi chapadly naráz a když se dívka prohnula v bolestném orgasmu přirazil naposledy. Sperma ji vytékalo nosem i pusou. Stékalo po tvářích i po stehnech. Bezmocně ležela v mechovém lůžku, zakrytá v jeho semeni. Celé tělo ji pálilo. Brečela bolestí a zároveň i rozkoší.


„Hej, poďte se podívat kdo to tu přepísk s pálenkou,” zakřičel muž a brzy se u něj sešli i ostatní opozdilci. Málo který z nich o tomhle pohledu po nocích nesnil. Zila byla možná tou poslední nevinou dívkou ve vesnici a její nahé tělo ještě nikdo z mužů nespatřil. Bylo tak krásné, jak si ho ve svých nočních představách vysnili. Rozpačitě se po sobě podívali. Dívka otevřela oči. Nejprve se skupiny mužů lekla, ale pak se usmála a pohladila se po bradavkách. Sjížděla si rukou po bříšku a nakonec zastavila na klitorisu. Ten, co ji nalezl, si rozepnul poklopec jako první.
To co spatřila ji trochu zklamalo. Když ji však muž zvedl ze země a přirazil si ji na sebe, vydechla slastí. Sevřela se kolem něho a přirážela tak, až ji jeho chloupky dráždily klitoris. Kousl ji do bradavky a ona vykřikla rozkoší. Ostatní tomu už nemohli jen tak přihlížet, ale pouze jednoho napadlo využít její zadeček. Vůbec to nečekala a když do ní vjel celým žaludem naráz, zaryla nehty do svého prvního milence a se sténáním se pod přívalem rozkoše celá prohnula. Muži se na ní střídali jeden za druhým, ale ona změny téměř nevnímala. Pach tvora, který na ní stále přetrvával vzbuzoval její touhu a tak se v orgasmu svíjela celou dobu po kterou se v ní muži uspokojovali. Věděla, že už žádný z nich v ní nevzbudí takovou touhu. Ale také věděla, že se pro ní zachránce vrátí.


Ležela na mechovém lůžku a olizovala poslední zbytky tekutiny, kterou na ní muži zanechali. Čekala.

You Might Also Like

2 komentářů

Popular Posts